Přeskočit na hlavní obsah

CO VŠECHNO OBSAHUJE VAŠE FOTOGRAFOVÁNÍ U MNE?

Často a ráda si povídám o tom, co všechno obsahuje fotografování, které si u mne lidé objednají. Výsledkem nejsou totiž jen fotografie. Celé focení je i krásný zážitek, na který lidé rádi vzpomínají. A zatím každý, přestože na začátku říkal, že se fotí nerad, odcházel s tím, že si focení užil. Což mne moc těší.


A co vše tedy můžete během svého fotografování očekávat?

Krok č.1: Přípravnou konzultaci
Zvu Vás ke mne do studia v Plzni na bezplatnou konzultaci a ukázku studia. Ukážu vám prostředí, ve kterém se budete fotit, můžete si prohlédnout oblečení, které je ve studiu k dispozici k zapůjčení, prohlédnout a osahat si krásné a kvalitní produkty, které nabízím a také probereme podrobnosti focení, které byste si přáli. Ani pro proběhnutí této schůzky nemáte povinnost si focení zarezervovat. Ale pokud se rozhodnete, že byste se u mne chtěli nechat vyfotografovat, velice ráda s Vámi vyberu datum, které Vám vyhovuje. Konzultaci je možné samozřejmě provést i po telefonu.

Krok č.2: Naplánování Vaší fotografické schůzky
Fotografická schůzka je schůzka, při které probíhá Vaše focení. Pro dospělé focení doporučuji začít dopoledne mezi 9 až 10 hodinou. Chcete přece na fotografiích vypadat skvěle. Není proto dobré pospíchat na focení rovnou z práce a stihnout se v jeden den všechno stihnout. Portrétní fotografie si lidé většinou nechávají dělat pouze párkárt za život. Vyplatí se tedy domluvit si na Váš velký den volno. Fotografování dětí může začít i později, ale nedoporučuji začít déle než ve 14 hodin. 

Krok č.3: Doladění detailů Vašeho focení
Většinou včas před focením znovu probereme Vaše přání, jak byste se chtěli nechat fotit. Projdeme různé druhy fotografií, abychom zjistili, které Vás nejvíce oslovují. V závislosti na tom naplánujeme oblečení, jehož výběru doporučuji věnovat velkou pozornost. Velkou měrou se totiž podílí na výsledku fotografování. S výběrem Vám ráda pomohu, případně doporučím varianty dostupné u mne ve studiu. Také Vám zašlu svého on-line průvodce fotografováním, který Vám s přípravami na focení a rozhodováním pomůže.

Krok č. 4: Vaše focení!
Po Vašem příchodu do studia pomalu projdeme opět připravené oblečení, a projdeme jednotlivé styly focení, které daný den vytvoříme. Focení vždy probíhá v poklidné a přátelské atmosféře. Ráda Vám nabídnu vybrané nápoje. Pokud jsou součástí focení služby profesionální vizážistky, začneme s líčením a úpravou vlasů. Tato část trvá hodinu až hodinu a půl, v závislosti na náročnosti úprav. Poté, co schválíte Vaše nalíčení a účes, začneme pomalu fotit. Pomohu Vám, abyste se před kamerou cítili bezpečně a pohodlně. Povedu Vás focením krok za krokem a pomohu Vám s pózováním. Určitě se i hodně nasmějeme a věřím, že tento den bude patřit mezi Vaše pěkné vzpomínky.

Krok č. 5: Výběr fotografií
Zhruba do dvou týdnu po skončení Vašeho fotografování Vás opět pozvu k sobě do studia. Prohlédnete si Vaše fotografie. Budou již upravené a vytištěné, vystavené ve Vaši soukromé galerii u mne ve studiu. Ceny fotografií v ceně fotografické schůzky zahrnuty nejsou, hradí se zvlášť. To, které se Vám líbí a které se rozhodnete koupit, závisí zcela na Vašem rozhodnutí. 

Pokud zvažujete portrétní fotografování u mne, budu moc ráda, když mne kontaktujete na telefonním čísle +420 607 392 911 nebo na e-mailu gabriela@portretygabriela.cz. Každé focení je plně přizpůsobeno Vašim přáním a představám. 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

PORTRÉTNÍ FOTOGRAFIE - HEREC VIKTOR ANTONIO

Nedávno jsem Vám zde představila fotografie herce Filipa Antonio. A dnes pro změnu přináším fotografie jeho neméně úspěšného mladšího bratra Viktora Antonio. Viktor Antonio jako pětiletý vyhrál konkurz do muzikálu Děti ráje. V současnosti ho můžete vidět například v muzikálech Kocour v botách nebo Čas růží. Z filmů bychom mohli jmenovat Anděl Páně 2, Po strništi bos, Špunti na vodě nebo Pepa. Jsem moc ráda, že jsem Filipa, Viktora i jejich maminku, zpěvačku a herečku Ditu Hořínkovou měla příležitost fotografovat. A nesmím zapomenout samozřejmě ani na jejich pejska Bertíka. Byl to ten fotograficky nejposlušnější pes, kterého jsem kdy fotila. Stačí na něj zavolat jménem a ihned pózuje.

Co mi ženy prozradily o jejich pocitech při fotografování

Linda, Hedvika & Markéta .... tři ženy, které se v roce 2021 zúčastnily projektu 40krát 40plus. A co o něm říkají? To se dozvíte v tomto videu: Pokud o účasti uvažujete a chtěli byste vědět více podrobností, navštivte odkaz níže, kde naleznete všechny důležité informace. V případě zájmu pak vyplňte formulář, který na odkazu naleznete. Děkuji a těším se! 😉 https://www.portretygabriela.cz/40-krat-40-plus

Jak se ženám líbilo fotografování?

A i dnes vám přináším video. Opět v něm tři ženy, Katka, Ilona a Veronika, povídají o svém fotografickém zážitku. Děkuji, že jste se mnou sdílely své pocity o focení, že jste se nebály mluvit před kamerou a díky tomu se i ostatní ženy mohou dozvědět, jaké pro vás focení bylo.