Přeskočit na hlavní obsah

BUSINESS PORTRÉT

Velice ráda vytvářím fotografie, které pomáhají lidem propagovat jejich podnikání a práci, kterou dělají s láskou a zápalem. Je to pro mne pocta, když mi dají svoji důvěru, že společně vytvoříme to pravé, co osloví jejich publikum a posune jejich práci tím správným směrem.


Většinou jde o portrétní fotografie, kterými se lidé prezentují. Příležitostně ale vytvářím i fotografie interiérů nebo produktů. A prezentovat se je i možné reportážními fotografiemi z firemních akcí, které oživí příspěvky na vašem Facebooku i Instagramu.

Možností je tedy spousty. Nejzajímavější v této oblasti ale pro mne je vytváření kontaktů s novými lidmi, jejich poznávání, dovídání se zajímavostí z jejich oboru. S využitím všech těchto nových poznatků se snažím následně vytvořit fotografie, které jim pomohou na jejich profesní cestě.

Minulý týden jsem vytvářela profesní portrétní fotografie pro paní Taťánu Hyťhovou, majitelku v Plzni vyhlášeného obchodu Dům látek. Už samotný název napovídá, že se jedná o obchod s látkami a galanterií. Fotografovala jsem i interiér prodejny. Hlavním důvodem k focení byla publikace Výjimečné ženy v regionu Plzeň. Paní Hyťhová je jednou z žen, o kterých tato publikace pojednává.

Paní Taťána Hyťhová o sobě říká, že již od dětství byla " hadrnice". Šila na panenky, vyráběla různé doplňky Čili volba byla celkem jasná, po studiu oděvní průmyslové školy v Praze působila v oděvnictví. Její nynější obchod navštěvovala hojně již jako zákaznice a ráda tam nakupovala látky. Proto byla velmi šťastná, když se jí podařilo obchod získat. A dodnes je velice ráda, že může obchod řídit a působit tam.

Má ráda design, barvy, tvary, nové věci, a proto i v obchodě pořád doplňuje a rozšiřuje nabídku i služby pro zákazníky. Více než 100letá tradice tohoto obchodu velmi  zavazuje a zároveň povzbuzuje k vymýšlení dalších aktivit. Lidé již obchod Dům látek berou jako trvalou součást centra města Plzně, pro ně tam prostě vždycky byl a bude.

Sortiment obchodu Dům látek, obchodu s již více než 100 letou tradicí si můžete prohlédnout zde.






Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

PORTRÉTNÍ FOTOGRAFIE - HEREC VIKTOR ANTONIO

Nedávno jsem Vám zde představila fotografie herce Filipa Antonio. A dnes pro změnu přináším fotografie jeho neméně úspěšného mladšího bratra Viktora Antonio. Viktor Antonio jako pětiletý vyhrál konkurz do muzikálu Děti ráje. V současnosti ho můžete vidět například v muzikálech Kocour v botách nebo Čas růží. Z filmů bychom mohli jmenovat Anděl Páně 2, Po strništi bos, Špunti na vodě nebo Pepa. Jsem moc ráda, že jsem Filipa, Viktora i jejich maminku, zpěvačku a herečku Ditu Hořínkovou měla příležitost fotografovat. A nesmím zapomenout samozřejmě ani na jejich pejska Bertíka. Byl to ten fotograficky nejposlušnější pes, kterého jsem kdy fotila. Stačí na něj zavolat jménem a ihned pózuje.

Jak se ženám líbilo fotografování?

A i dnes vám přináším video. Opět v něm tři ženy, Katka, Ilona a Veronika, povídají o svém fotografickém zážitku. Děkuji, že jste se mnou sdílely své pocity o focení, že jste se nebály mluvit před kamerou a díky tomu se i ostatní ženy mohou dozvědět, jaké pro vás focení bylo.

Co mi ženy prozradily o jejich pocitech při fotografování

Linda, Hedvika & Markéta .... tři ženy, které se v roce 2021 zúčastnily projektu 40krát 40plus. A co o něm říkají? To se dozvíte v tomto videu: Pokud o účasti uvažujete a chtěli byste vědět více podrobností, navštivte odkaz níže, kde naleznete všechny důležité informace. V případě zájmu pak vyplňte formulář, který na odkazu naleznete. Děkuji a těším se! 😉 https://www.portretygabriela.cz/40-krat-40-plus