Přeskočit na hlavní obsah

FOTOGRAFOVÁNÍ - DÁREK NA CELÝ ŽIVOT

Dárkové poukazy na portrétní fotografování jsou skvělou volbou pro všechny, kteří hledají vhodný dárek pro své blízké, pro ty, na kterých jim záleží a které mají rádi. Dárek, který si obdarovaná může užít sama a nebo se svojí dcerou, sestrou, maminkou, nejlepší kamarádkou, ....... Bude to den, který si užije, bude o ni pečováno a bude vypadat a cítit se krásná. Společně se zkušenou profesionální vizážistkou pro ni vytvořím fotografování na míru, takové, o kterém vždy snila. Věřím, že to pro ni bude jedinečná zkušenost, na kterou bude ráda vzpomínat po celý svůj život. Výsledné fotografie jsou důležité, ale neméně důležitý je i zážitek samotného fotografování.


Věnujte portrétní fotografování svým dětem. Rostou jako z vody a důležité milníky jejich života se střídají jeden za druhým. Nechte mne zachytit okamžiky, které již nepůjdou vrátit zpátky. Ukažte dětem prostřednictvím fotografování připraveným pouze pro ně, jak moc jsou pro Vás důležité. Vytvořte památku, jejíž hodnota pro Vás poroste společně s tím, jak porostou a budou dospívat Vaše děti, a kterou si Vaše rodina bude předávat z generace na generaci. Ukažte prostřednictvím fotografií Vaší dospívající dceři, jak je krásná. V případě, že má Vaše dcera nízké sebevědomí, může ji tento fotografický zážitek pomoci její názor sama na sebe změnit.

Dárkové poukazy jsou vytištěny na luxusním zlatém papíře. Hodnotu dárkového poukazu ráda přizpůsobím Vašemu přání. Pro více informací mne neváhejte kontaktovat.

 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

PORTRÉTNÍ FOTOGRAFIE - HEREC VIKTOR ANTONIO

Nedávno jsem Vám zde představila fotografie herce Filipa Antonio. A dnes pro změnu přináším fotografie jeho neméně úspěšného mladšího bratra Viktora Antonio. Viktor Antonio jako pětiletý vyhrál konkurz do muzikálu Děti ráje. V současnosti ho můžete vidět například v muzikálech Kocour v botách nebo Čas růží. Z filmů bychom mohli jmenovat Anděl Páně 2, Po strništi bos, Špunti na vodě nebo Pepa. Jsem moc ráda, že jsem Filipa, Viktora i jejich maminku, zpěvačku a herečku Ditu Hořínkovou měla příležitost fotografovat. A nesmím zapomenout samozřejmě ani na jejich pejska Bertíka. Byl to ten fotograficky nejposlušnější pes, kterého jsem kdy fotila. Stačí na něj zavolat jménem a ihned pózuje.

Co mi ženy prozradily o jejich pocitech při fotografování

Linda, Hedvika & Markéta .... tři ženy, které se v roce 2021 zúčastnily projektu 40krát 40plus. A co o něm říkají? To se dozvíte v tomto videu: Pokud o účasti uvažujete a chtěli byste vědět více podrobností, navštivte odkaz níže, kde naleznete všechny důležité informace. V případě zájmu pak vyplňte formulář, který na odkazu naleznete. Děkuji a těším se! 😉 https://www.portretygabriela.cz/40-krat-40-plus

Jak se ženám líbilo fotografování?

A i dnes vám přináším video. Opět v něm tři ženy, Katka, Ilona a Veronika, povídají o svém fotografickém zážitku. Děkuji, že jste se mnou sdílely své pocity o focení, že jste se nebály mluvit před kamerou a díky tomu se i ostatní ženy mohou dozvědět, jaké pro vás focení bylo.