Přeskočit na hlavní obsah

NEZAPOMÍNEJTE NA PAPÍROVÉ FOTOGRAFIE

Kolikrát se vám stalo, že jste ztratili svoji oblíbenou fotografii, protože jste ji neměli vytištěnou? Vsadím se, že se to stalo téměř každému, kdo nyní tento článek čte. Mně už se to v minulosti také stalo.

 V dnešní uspěchané době si vždy plánujeme, že si fotky vytiskneme a  pečlivě uschováme, jakmile budeme mít vhodnou chvíli. Bohužel ale ten správný moment přijde jen málokdy, protože jsme příliš zaneprázdnění. Pak ztratíme svůj telefon, paměťovou kartu nebo se rozbije disk v počítači a my tím ztratíme naše fotografie navždy. A jsme z toho smutní, protože v tom telefonu nebo na zmíněném disku jsme měli fotky prvního úsměvu našich dětí, jejich první krůčky, první všechno!

Mnoho z nás pamatuje ještě diskety. Média se mění, neustále. CD a DVD se již používá jen výjimečně, já už je na fotografie nepoužívám vůbec, a myslím si, že ani USB flash disky zde nebudou neustále.

Proto jsem toho názoru, že je opravdu důležité mít fotografie vytištěné. A z toho důvodu (a i z mnoha dalších) nabízím pouze kompletní a profesionální služby, mé fotografie obdržíte vždy vytištěné. Na kvalitním, značkovém fotografickém papíře. Boxy na fotografie (folioboxy), které jsou součástí mých fotografických balíčků, jsou vyrobeny z archivních materiálů tak, aby chemické látky fotografie během let nepoškodily. Díky tomu se mí klienti mohou ze svých fotografií těšit navždy. Prozkoumala jsem toho hodně, abych svým klientům mohla nabídnout pouze to nejlepší.

Pokud máte zájem investovat do krásných fotografií Vás samotných, Vašich dětí nebo Vaší rodiny, které si bude Vaše rodina předávat z generace na generaci, kontaktujte mne, ráda si s Vámi domluvím termín bezplatné konzultace, kde probereme Vaše představy a budete se moci seznámit s mnou nabízenými fotografickými produkty. Kontakty naleznete na internetových stránkách www.portretygabriela.cz.

Pokud o focení u mne zájem nemáte, doporučuji Vám, abyste si alespoň nechali vytisknout fotografie, které máte doma na počítači nebo ve Vašem telefonu. Byli byste smutní, kdybyste o ně přišli.



Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

PORTRÉTNÍ FOTOGRAFIE - HEREC VIKTOR ANTONIO

Nedávno jsem Vám zde představila fotografie herce Filipa Antonio. A dnes pro změnu přináším fotografie jeho neméně úspěšného mladšího bratra Viktora Antonio. Viktor Antonio jako pětiletý vyhrál konkurz do muzikálu Děti ráje. V současnosti ho můžete vidět například v muzikálech Kocour v botách nebo Čas růží. Z filmů bychom mohli jmenovat Anděl Páně 2, Po strništi bos, Špunti na vodě nebo Pepa. Jsem moc ráda, že jsem Filipa, Viktora i jejich maminku, zpěvačku a herečku Ditu Hořínkovou měla příležitost fotografovat. A nesmím zapomenout samozřejmě ani na jejich pejska Bertíka. Byl to ten fotograficky nejposlušnější pes, kterého jsem kdy fotila. Stačí na něj zavolat jménem a ihned pózuje.

Co mi ženy prozradily o jejich pocitech při fotografování

Linda, Hedvika & Markéta .... tři ženy, které se v roce 2021 zúčastnily projektu 40krát 40plus. A co o něm říkají? To se dozvíte v tomto videu: Pokud o účasti uvažujete a chtěli byste vědět více podrobností, navštivte odkaz níže, kde naleznete všechny důležité informace. V případě zájmu pak vyplňte formulář, který na odkazu naleznete. Děkuji a těším se! 😉 https://www.portretygabriela.cz/40-krat-40-plus

Jak se ženám líbilo fotografování?

A i dnes vám přináším video. Opět v něm tři ženy, Katka, Ilona a Veronika, povídají o svém fotografickém zážitku. Děkuji, že jste se mnou sdílely své pocity o focení, že jste se nebály mluvit před kamerou a díky tomu se i ostatní ženy mohou dozvědět, jaké pro vás focení bylo.