Přeskočit na hlavní obsah

SKUPINOVÁ FOTOGRAFIE VE STYLU VANITY FAIR

Plzeňská agentura DS Models pořádá pravidelně už několik let modeling camp pro všechny dívky, které by se rády dozvěděly něco o práci modelky. Autorka projektu Pavlína Němečková má bohaté zkušenosti v oblasti modelingu, produkce a sportovních akcí. Sama se zúčastnila soutěží MISS AEROBIK ČR, semifinálových kol MISS ČR, MISS PRAHA OPEN, Dívka Roku ČR a mnoha dalších. Pavlína Němečková je také zakladatelkou úspěšného regionálního projektu Dívka Šumavy, který překročil své hranice a vyrostl v Česko-Slovenskou MISS.


Hlavním cílem tohoto kurzu je mladým dívkám od (6-15) let přiblížit svět modelingu a to bez ohledu na tělesnou výšku či hmotnost. A ukázat jim zdravý životní styl, správné stravování, ale i to jak se dobře hýbat a být fit. Kromě toho si dívky vyzkouší si, jaké je to být před kamerou nebo fotoaparátem.

Letos jsem se akce zúčastnila také, s autorkou projektu Pavlínou Němečkovou jsme se dohodly na vytvoření společné fotografie dívek. Mým cílem bylo vytvořit fotografii, která bude originální, netradiční, která se bude lidem a hlavně zúčastněným dívkám líbit a také to, aby dívky focení bavilo.

Dívky byly na základě věku rozděleny do dvou skupin. Mladší dívky, DS MINI Models, byly ve výrazné převaze, na fotografii jich bylo potřeba vyfotit celkem 21. Starších dívek, DS Models, bylo pouze 5. Pro ty mladší jsem se rozhodla vytvořit skupinovou fotografii ve stylu magazínu Vanity Fair. Pro ty starší jsem našla inspiraci v práci známého fotografa jménem Peter Lindbergh.


Fotografování předcházely hodiny příprav. Plánování, nákresy postav, zajišťování dostatku šatů, balení a stěhování velkého množství fotografického vybavení, několikahodinové focení, úpravy fotografií. Ale stálo to zato. Myslím, že obě fotografie se vydařily, dívky si focení užily a všichni byly s focením spokojeni. Podobnou fotografii jsem měla již delší dobu v plánu, nyní se naskytla jedinečná příležitost můj záměr zrealizovat.

Bylo úžasné sledovat malé holčičky, když si oblékly na sebe slavnostní šaty, jak rázem změnily své chování, točily se na místě, pozorovaly, jak šaty vlají a radostně pobíhaly v prostoru focení. Ženy to prostě v sobě mají už od malička, chtějí se zdobit, chtějí se cítit krásné a líbit se.

Děkuji všem, kteří se na akci podíleli, a především Pavlíně Němečkové. Je to naprosto úžasná a krásná žena, a to nejen vzhledem, ale i celou svojí duší. Pokud někdy přihlásíte svoji dceru na některý z jejích modeling campů, nebudete litovat.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

PORTRÉTNÍ FOTOGRAFIE - HEREC VIKTOR ANTONIO

Nedávno jsem Vám zde představila fotografie herce Filipa Antonio. A dnes pro změnu přináším fotografie jeho neméně úspěšného mladšího bratra Viktora Antonio. Viktor Antonio jako pětiletý vyhrál konkurz do muzikálu Děti ráje. V současnosti ho můžete vidět například v muzikálech Kocour v botách nebo Čas růží. Z filmů bychom mohli jmenovat Anděl Páně 2, Po strništi bos, Špunti na vodě nebo Pepa. Jsem moc ráda, že jsem Filipa, Viktora i jejich maminku, zpěvačku a herečku Ditu Hořínkovou měla příležitost fotografovat. A nesmím zapomenout samozřejmě ani na jejich pejska Bertíka. Byl to ten fotograficky nejposlušnější pes, kterého jsem kdy fotila. Stačí na něj zavolat jménem a ihned pózuje.

Jak se ženám líbilo fotografování?

A i dnes vám přináším video. Opět v něm tři ženy, Katka, Ilona a Veronika, povídají o svém fotografickém zážitku. Děkuji, že jste se mnou sdílely své pocity o focení, že jste se nebály mluvit před kamerou a díky tomu se i ostatní ženy mohou dozvědět, jaké pro vás focení bylo.

Co mi ženy prozradily o jejich pocitech při fotografování

Linda, Hedvika & Markéta .... tři ženy, které se v roce 2021 zúčastnily projektu 40krát 40plus. A co o něm říkají? To se dozvíte v tomto videu: Pokud o účasti uvažujete a chtěli byste vědět více podrobností, navštivte odkaz níže, kde naleznete všechny důležité informace. V případě zájmu pak vyplňte formulář, který na odkazu naleznete. Děkuji a těším se! 😉 https://www.portretygabriela.cz/40-krat-40-plus