Přeskočit na hlavní obsah

MiniMISS 2018

Koncem září jsem se zúčastnila výběrového kola pro finalistky projektu MiniMISS, který v Plzni pořádá agentura DS Models. Projektu se účastním jako jeden z porotců. Tento projekt vychází z tradiční akce „MINI MODELING CAMP“, aneb školička minimodelek, která se v Plzni koná již 10 let. Přihlásit se mohly však i dívky, které se Modeling campu neúčastnily.




Někomu by se možná mohlo zdát, že soutěž, kde se hodnotí krása, není pro děvčata vůbec to pravé a že by mohla poškodit jejich sebevědomí. Myšlenkou projektu MiniMISS je však pravý opak. A to je také důvod, proč se tohoto projektu tak ráda účastním. Hlavním cílem soutěže je přiblížit mladým dívkám prostřednictvím atraktivního a lákavého světa „modelingu“ správné pochopení cesty ke kráse, bez ohledu na tělesnou výšku, hmotnost, tedy zdravým životním stylem – správnou, zdravou stravou v kombinaci se sportovními, pohybovými aktivitami, předcházení špatným stravovacím návykům, budování zdravé sebedůvěry.

Soutěž miniMISS je novinkou, je otevřená pro všechny dívky, s jakýmkoliv místem bydliště, které chtějí zažít něco nového, vyzkoušet si a vidět prostředí, zákulisí, co vše obnáší příprava a realizace „soutěže". Jediné omezení, podmínka je věková hranice 6 – 9, 10 – 13 a 14 – 16 let. Smyslem projektu je upevňování povědomí o zdravém životním stylu, osobní rozvoj.

Organizátorka soutěže, Pavlína Němečková, o soutěži řekla: „Nebude soutěží, jakou jsme u tohoto typu zvyklí … dívky budou vystupovat jako tým, v žádném případě se nebude hodnotit jejich krása, nebo jednotlivá vystoupení. Naopak, chceme v každé dívce posilovat její zdravou sebedůvěru, dokázat jí, že je krásná a dokonalá právě tak jak přichází. Motivovat ji v rozvíjení a zdokonalování její osobnosti. Hlavním posláním bude zanechat v srdcích slečen krásné zážitky, vzpomínky a samozřejmě zkušenost, ze které budou moci někdy v budoucnu čerpat. Chceme je inspirovat možnostmi rozvoje sebe sama, naplňování volného času světem pohybu, tance, sportu, upevňování zdravého sebevědomí, víry v sebe sama a své schopnosti, což v dnešní době velkého tlaku okolního světa a sociálních sítí je jedním ze zásadních témat."

Finále proběhne 20. 10. 2018 v Nákupním centru Borská pole v Plzni a já se těším na setkání s Vámi, kteří přijdete dívky podpořit.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

PORTRÉTNÍ FOTOGRAFIE - HEREC VIKTOR ANTONIO

Nedávno jsem Vám zde představila fotografie herce Filipa Antonio. A dnes pro změnu přináším fotografie jeho neméně úspěšného mladšího bratra Viktora Antonio. Viktor Antonio jako pětiletý vyhrál konkurz do muzikálu Děti ráje. V současnosti ho můžete vidět například v muzikálech Kocour v botách nebo Čas růží. Z filmů bychom mohli jmenovat Anděl Páně 2, Po strništi bos, Špunti na vodě nebo Pepa. Jsem moc ráda, že jsem Filipa, Viktora i jejich maminku, zpěvačku a herečku Ditu Hořínkovou měla příležitost fotografovat. A nesmím zapomenout samozřejmě ani na jejich pejska Bertíka. Byl to ten fotograficky nejposlušnější pes, kterého jsem kdy fotila. Stačí na něj zavolat jménem a ihned pózuje.

Jak se ženám líbilo fotografování?

A i dnes vám přináším video. Opět v něm tři ženy, Katka, Ilona a Veronika, povídají o svém fotografickém zážitku. Děkuji, že jste se mnou sdílely své pocity o focení, že jste se nebály mluvit před kamerou a díky tomu se i ostatní ženy mohou dozvědět, jaké pro vás focení bylo.

Co mi ženy prozradily o jejich pocitech při fotografování

Linda, Hedvika & Markéta .... tři ženy, které se v roce 2021 zúčastnily projektu 40krát 40plus. A co o něm říkají? To se dozvíte v tomto videu: Pokud o účasti uvažujete a chtěli byste vědět více podrobností, navštivte odkaz níže, kde naleznete všechny důležité informace. V případě zájmu pak vyplňte formulář, který na odkazu naleznete. Děkuji a těším se! 😉 https://www.portretygabriela.cz/40-krat-40-plus