Přeskočit na hlavní obsah

BUSINESS PORTRÉT - ANNA ŠPERLOVÁ

Nedávno mne ve fotostudiu za účelem fotografování navštívila paní Anna Šperlová, jednatelka společnosti Excellent Plzeň s.r.o. Paní Šperlovou znám již několik let jako úspěšnou podnikatelku, organizátorku společenských akcí, především konference Excellentní žena a plesů. Do studia ke mně přišla za účelem pořízení fotografií pro její profesní zájmy. Během plánovací konzultace mi však prozradila o sobě i to, že velice ráda tančí společenské tance a doma má několik společenských šatů. Tato informace pro mne byla jasným impulsem k tomu, přesvědčit ji, aby si na focení přinesla i některé z jejích oblíbených šatů a abychom kromě business portrétů vyfotily i něco do jejího osobního archivu.


Společnost EXCELLENT PLZEŇ s.r.o. nabízí své služby těm, které zajímá vzdělávání, osobní rozvoj, kultura, zdravý životní styl a setkávání s lidmi. Konference, které pořádá, jsou určeny pro ženy všech věkových kategorií, různých zájmů i profesí a jejich cílem je pravidelné společné setkávání, výměna zkušeností, vzdělávání, hledání nových aktivit i posilování sebevědomí. Součástí programu jsou přednášky zajímavých exkluzivních hostů, které Anna Šperlová pečlivě vybírá a kteří účastnice nejen motivují a inspirují, ale i nabíjejí pozitivní energií. Za svoje aktivity získala paní Anna Šperlová v roce 2016 cenu Žena regionu Plzeňského kraje.

Kromě práce, která ji velice baví, a tance, paní Šperlová také velice ráda cestuje. Sama o sobě říká, že žije velmi inspirující život, cestuje, poznává nové lidi. Celý svůj život se vzdělává a dokud to půjde, tak nepřestane. A byla by moc ráda, kdyby toto nadšení přenesla i na ostatní ženy. Těší ji, když jí píší své nápady, návrhy a pak se podaří je společně zrealizovat. A ještě má jednu velkou radost – je více jak 20 let členkou celosvětové charitativní organizace Lions International. A na základě toho založila v Plzni klub Lions Club Plzeň Ladies. Pomáhá nevidomým dětem i dospělým, postiženým dětem, všem potřebným. Pokud by některá z žen chtěla pomáhat, rády ji mezi sebou přivítají.

Odkazy na stránky společnosti Excellent Plzeň s.r.o. a konference Excellentní žena:
www.explzen.cz
www.excellentnizena.cz

A pokud i vy byste měli zájem o portrétní fotografie, můžete navštívit mé internetové stránky, kde s o fotografování dozvíte vice:
www.portretygabriela.cz

Za úpravu vizáže a asistenci během fotografování děkuji Ivě Markové, ze I'M - Studio Touch of Beauty.










Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

PORTRÉTNÍ FOTOGRAFIE - HEREC VIKTOR ANTONIO

Nedávno jsem Vám zde představila fotografie herce Filipa Antonio. A dnes pro změnu přináším fotografie jeho neméně úspěšného mladšího bratra Viktora Antonio. Viktor Antonio jako pětiletý vyhrál konkurz do muzikálu Děti ráje. V současnosti ho můžete vidět například v muzikálech Kocour v botách nebo Čas růží. Z filmů bychom mohli jmenovat Anděl Páně 2, Po strništi bos, Špunti na vodě nebo Pepa. Jsem moc ráda, že jsem Filipa, Viktora i jejich maminku, zpěvačku a herečku Ditu Hořínkovou měla příležitost fotografovat. A nesmím zapomenout samozřejmě ani na jejich pejska Bertíka. Byl to ten fotograficky nejposlušnější pes, kterého jsem kdy fotila. Stačí na něj zavolat jménem a ihned pózuje.

Jak se ženám líbilo fotografování?

A i dnes vám přináším video. Opět v něm tři ženy, Katka, Ilona a Veronika, povídají o svém fotografickém zážitku. Děkuji, že jste se mnou sdílely své pocity o focení, že jste se nebály mluvit před kamerou a díky tomu se i ostatní ženy mohou dozvědět, jaké pro vás focení bylo.

Co mi ženy prozradily o jejich pocitech při fotografování

Linda, Hedvika & Markéta .... tři ženy, které se v roce 2021 zúčastnily projektu 40krát 40plus. A co o něm říkají? To se dozvíte v tomto videu: Pokud o účasti uvažujete a chtěli byste vědět více podrobností, navštivte odkaz níže, kde naleznete všechny důležité informace. V případě zájmu pak vyplňte formulář, který na odkazu naleznete. Děkuji a těším se! 😉 https://www.portretygabriela.cz/40-krat-40-plus