Přeskočit na hlavní obsah

FOTOGRAFOVÁNÍ PRO WEB URČENÝ MAMINKÁM

Prožijte okamžiky těhotenství, porodu a prvních let děťátka v lásce, sebedůvěře a klidu... Pomoci Vám s tím může paní Iveta Hladíková, která nabízí mnoho služeb pro maminky, i pro ty nastávající. Více se můžete dozvědět na jejích internetových stránkách www.4mama.cz. Pro tento web jsme nedávno vytvářely u mne v ateliéru novou sadu fotografií.


Paní Iveta Hladíková je členkou občanského sdružení Mamila, které poskytuje pomoc, poradenství a podporu matkám a dětem po celou dobu trvání kojení. Vystudovala obor dětská sestra a má několikaletou praxi na oddělení dětské onkologie, oddělení transplantace kostní dřeně a nedonošeneckém JIPu ve FN Motol v Praze.

Je certifikovanou chůvou pro děti od narození do 3 let věku. Dále je certifikovanou lymfoterapeutkou přímo u kapacity v tomto oboru MUDr. Bechyněho s praxí v CPM u MUDr. Vlasáka v Praze. V roce 2006 vystudovala obor ošetřovatelství a pedagogika na LF UK. Absolvovala kurz masáží kojenců a dětí a aromaterapie u Mgr. Hašplové. Působí jako učitelka v soukromé školce Wonderland v Praze pro věkovou skupinu 2-3 roky.

Její pracovní láskou jsou děti od embrya v bříšku, přes plod, novorozence až do 3 let věku a to na suchu i ve vodě. Věnuje se poradenství v oblasti poporodní péče o matku a dítě, laktačnímu poradenství, správnému držení a polohování novorozence a kojence, rozvoji, výchově a vzdělávání kojenců a batolat v souladu s jejich psychomotorickým vývojem a vrozenými dispozicemi. Poskytuje služby jako poporodní dula s působením v domácnosti a pokud si to stav vyžaduje i v průběhu noci. Ve vodě pracuje s dětmi od zhojení pupečníku formou vaničkování a následného plavání. Úzce spolupracuje s fyzioterapeutkou a ortopedkou. Děti u kterých zjistí odchylky od vývoje posílá na vyšetření. Po vyšetření lékař „ušije“ manipulaci, cvičení a plavání na míru, tak jak si stav dítěte vyžaduje. Tento způsob detekace odchylek a zahájení včasného cvičení a manipulace s dítětem v útlém věku nám umožňuje hravou formou dosáhnout návratu k fyziologickému vývoji s ohledem na individualitu dítěte. Do 1 roku věku dítěte se tak dá kompenzovat řada nesrovnalostí.

Je zastánkyně alternativní medicíny, zdravého životního stylu a výchovy dětí s láskou, kdy posloucháme intuici a ctíme hranice. Čerpá z letitých zkušeností z praxe a jejím mentorem je prof. PhDr. Zdeněk Matějček, CSc.

Služby, které nabízí jsou:

  • individuální poradenství pro ženy během těhotenství
  • doprovod v těhotenství a při porodu 
  • doprovod ženy po porodu a v šestinedělí
  • pomoc jako laktační poradkyně ženám před porodem (příprava na laktaci) a po porodu (první přisátí, správné přisátí…) v šestinedělí a kojeneckém a batolecím věku
  • individuální poradenství v oblasti výchovy, vývoje a vzdělávání  dětí od stádia plodu do věku 3 let dítěte
  • vaničkování u Vás doma od zhojení pupečníčku do 6-8 měsíce věku miminka ( návštěva zahrnuje seznámení s aktuálním psychomotorickým vývojem miminka, detekace odchylek vývoje a jejich kompenzace, denní režim miminka, laktační poradenství, výživa a pitný režim maminky, správnou manipulaci s miminkem a další dotazy a problémy, které Vás zajímají) 
  • následné plavání miminka od 6 měsíce 






Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

PORTRÉTNÍ FOTOGRAFIE - HEREC VIKTOR ANTONIO

Nedávno jsem Vám zde představila fotografie herce Filipa Antonio. A dnes pro změnu přináším fotografie jeho neméně úspěšného mladšího bratra Viktora Antonio. Viktor Antonio jako pětiletý vyhrál konkurz do muzikálu Děti ráje. V současnosti ho můžete vidět například v muzikálech Kocour v botách nebo Čas růží. Z filmů bychom mohli jmenovat Anděl Páně 2, Po strništi bos, Špunti na vodě nebo Pepa. Jsem moc ráda, že jsem Filipa, Viktora i jejich maminku, zpěvačku a herečku Ditu Hořínkovou měla příležitost fotografovat. A nesmím zapomenout samozřejmě ani na jejich pejska Bertíka. Byl to ten fotograficky nejposlušnější pes, kterého jsem kdy fotila. Stačí na něj zavolat jménem a ihned pózuje.

Co mi ženy prozradily o jejich pocitech při fotografování

Linda, Hedvika & Markéta .... tři ženy, které se v roce 2021 zúčastnily projektu 40krát 40plus. A co o něm říkají? To se dozvíte v tomto videu: Pokud o účasti uvažujete a chtěli byste vědět více podrobností, navštivte odkaz níže, kde naleznete všechny důležité informace. V případě zájmu pak vyplňte formulář, který na odkazu naleznete. Děkuji a těším se! 😉 https://www.portretygabriela.cz/40-krat-40-plus

Jak se ženám líbilo fotografování?

A i dnes vám přináším video. Opět v něm tři ženy, Katka, Ilona a Veronika, povídají o svém fotografickém zážitku. Děkuji, že jste se mnou sdílely své pocity o focení, že jste se nebály mluvit před kamerou a díky tomu se i ostatní ženy mohou dozvědět, jaké pro vás focení bylo.