Přeskočit na hlavní obsah

PERSONAL BRANDING - co to je?

Co je to personal branding fotografování?

Anglický termín personal branding bychom mohli do češtiny přeložit jako osobní značka. Takže v případě personal branding fotografování mluvíme o fotografování osobní značky. Hlavním cílem takového fotografování je vytvoření kolekce fotografií, které divákům a klientům dokáží vyprávět příběh o tom, kdo jste a co děláte. Tyto fotografie jsou pečlivě stylizované a vytvořené tak, aby co nejlépe prezentovaly lidi stojící za značkou, ale i skutečný produkt nebo službu, kterou nabízejí.


Proč je fotografie osobní značky tak důležitá?

Velké firmy investují nemalé částky a úsilí do vytváření značky, do které se lidé zamilují. Snaží se vytvořit něco jedinečného a nezapomenutelného pro své klienty. S osobní značkou to takto dělat nemusíte. Už jednoduše tím, že jste sami sebou, již autenticky existujete, tak jste jedineční. Jste nezapomenutelní, dokážete vyčnívat z davu, protože není nikdo jiný jako Vy. Pokud jste nadšeni pro práci, kterou děláte, jste přirozeně ve spojení s lidmi, pro které chcete pracovat.

Jako majitelé malé firmy jste v dokonalé pozici, abyste se prostřednictvím fotografie stali tváří své firmy. 

Ráda pro Vás fotografování Vaší osobní značky připravím. Tomuto fotografování předchází osobní konzultace, kde podrobně probereme Vaše potřeby a fotografování naplánujeme. Výstupem z fotografování je kolekce 30 až 60 fotografií, zahrnující portrétní fotografie, fotografie interiéru a fotografie zachycující Vaši práci. Tato kolekce fotografií krásně reprezentuje to, jací jste a co děláte. Je v podstatě určena k prezentaci a propagaci na webu a sociálních sítích, čímž pomáhá budování image firmy a názoru zákazníků.

Zasloužíte si ukázat se a být viděn. Právě teď, takoví, jací jste.

Ráda Vám řeknu k fotografování více podrobností. V případě zájmu mne kontaktujte na telefonu +420607392911 nebo na e-mailu gabriela@portretygabriela.cz.


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

PORTRÉTNÍ FOTOGRAFIE - HEREC VIKTOR ANTONIO

Nedávno jsem Vám zde představila fotografie herce Filipa Antonio. A dnes pro změnu přináším fotografie jeho neméně úspěšného mladšího bratra Viktora Antonio. Viktor Antonio jako pětiletý vyhrál konkurz do muzikálu Děti ráje. V současnosti ho můžete vidět například v muzikálech Kocour v botách nebo Čas růží. Z filmů bychom mohli jmenovat Anděl Páně 2, Po strništi bos, Špunti na vodě nebo Pepa. Jsem moc ráda, že jsem Filipa, Viktora i jejich maminku, zpěvačku a herečku Ditu Hořínkovou měla příležitost fotografovat. A nesmím zapomenout samozřejmě ani na jejich pejska Bertíka. Byl to ten fotograficky nejposlušnější pes, kterého jsem kdy fotila. Stačí na něj zavolat jménem a ihned pózuje.

Jak se ženám líbilo fotografování?

A i dnes vám přináším video. Opět v něm tři ženy, Katka, Ilona a Veronika, povídají o svém fotografickém zážitku. Děkuji, že jste se mnou sdílely své pocity o focení, že jste se nebály mluvit před kamerou a díky tomu se i ostatní ženy mohou dozvědět, jaké pro vás focení bylo.

Co mi ženy prozradily o jejich pocitech při fotografování

Linda, Hedvika & Markéta .... tři ženy, které se v roce 2021 zúčastnily projektu 40krát 40plus. A co o něm říkají? To se dozvíte v tomto videu: Pokud o účasti uvažujete a chtěli byste vědět více podrobností, navštivte odkaz níže, kde naleznete všechny důležité informace. V případě zájmu pak vyplňte formulář, který na odkazu naleznete. Děkuji a těším se! 😉 https://www.portretygabriela.cz/40-krat-40-plus