Přeskočit na hlavní obsah

SHÁNÍTE DÁREK NA POSLEDNÍ CHVÍLI?

Nestresujte se, pokud jste ještě nenašli ten správný dárek nebo pokud se cítíte neinspirováni všemi těmi nevýraznými možnostmi, které jsou k dispozici. Vytvořila jsem pro vás dárek a zážitek v jednom, takový, který zapůsobí i na náročnou ženu. Ať už sháníte dárek k narozeninám, k vánocům nebo k významné příležitosti nebo jubileu, tak jste ho právě našli. Luxusní portrétní fotografování je dárek a zároveň i zážitek, který zapůsobí na každou, i na tu nejnáročnější, ženu. Dárkový poukaz na fotografování potěší vaši manželku, maminku, dceru, sestru, přítelkyni nebo kamarádku.


Ať už je to žena, která vám vždy kryje záda, žena, která vás vychovala nebo báječná manželka, na kterou se můžete spolehnout. Všechny ženy se totiž alespoň někdy chtějí cítit jako ty nejkrásnější a nejdůležitější ženy daného okamžiku.

Luxusní fotografický zážitek je určen pro ženy jakéhokoliv věku, protože každá žena si zaslouží krásný portrét sebe samé. Portrétní fotografování je způsob, jak věnovat zážitek, ale zároveň i dárek, který vám vydrží po celý život. Takový, který se může jednou stát i součástí vašeho rodinného bohatství. Mým přáním je vytvořit pro každou ženu ty nejkrásnější portréty, na kterých se kdy viděla. Také věřím, že tento zážitek může změnit způsob, jakým žena nahlíží na svoji vlastní krásu.

Dárek nabízím hned ve dvou variantách. Obě varianty zahrnují osobní plánovací konzultaci, 4 hodiny odborně vedeného fotografování, služby profesionální vizážistky po celou dobu focení, variabilitu fotografických stylů, možnost vypůjčit si na focení šaty ze studiového šatníku nebo jiné studiové rekvizity a osobní schůzku pro výběr finálních fotografií. Varianta GOLD obsahuje 5 fotografií dle vlastního výběru. Varianta EXCLUSIVE obsahuje fotografií 15. Navíc jsou všechny tato fotografie adjustovány do paspart o velikosti A4 a uloženy v luxusním foliboxu v archivní kvalitě.

Tento luxusní dárek můžete i na poslední chvíli zakoupit na tomto odkazu:


Je možné ho zaplatit kartou nebo prostřednictvím služby Paypal a ihned po zaplacení bude poukaz zaslán na vaši e-mailovou adresu. Je připraven tak, že ho velice snadno vytisknete a vystřihnete, aby na obdarovanou ženu zapůsobil.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

PORTRÉTNÍ FOTOGRAFIE - HEREC VIKTOR ANTONIO

Nedávno jsem Vám zde představila fotografie herce Filipa Antonio. A dnes pro změnu přináším fotografie jeho neméně úspěšného mladšího bratra Viktora Antonio. Viktor Antonio jako pětiletý vyhrál konkurz do muzikálu Děti ráje. V současnosti ho můžete vidět například v muzikálech Kocour v botách nebo Čas růží. Z filmů bychom mohli jmenovat Anděl Páně 2, Po strništi bos, Špunti na vodě nebo Pepa. Jsem moc ráda, že jsem Filipa, Viktora i jejich maminku, zpěvačku a herečku Ditu Hořínkovou měla příležitost fotografovat. A nesmím zapomenout samozřejmě ani na jejich pejska Bertíka. Byl to ten fotograficky nejposlušnější pes, kterého jsem kdy fotila. Stačí na něj zavolat jménem a ihned pózuje.

Co mi ženy prozradily o jejich pocitech při fotografování

Linda, Hedvika & Markéta .... tři ženy, které se v roce 2021 zúčastnily projektu 40krát 40plus. A co o něm říkají? To se dozvíte v tomto videu: Pokud o účasti uvažujete a chtěli byste vědět více podrobností, navštivte odkaz níže, kde naleznete všechny důležité informace. V případě zájmu pak vyplňte formulář, který na odkazu naleznete. Děkuji a těším se! 😉 https://www.portretygabriela.cz/40-krat-40-plus

Jak se ženám líbilo fotografování?

A i dnes vám přináším video. Opět v něm tři ženy, Katka, Ilona a Veronika, povídají o svém fotografickém zážitku. Děkuji, že jste se mnou sdílely své pocity o focení, že jste se nebály mluvit před kamerou a díky tomu se i ostatní ženy mohou dozvědět, jaké pro vás focení bylo.