Přeskočit na hlavní obsah

FEJETON: Gabriela a její neodolatelný portrétní talent

Gabriela byla portrétní fotografkou s neuvěřitelným talentem. Její schopnost zachytit krásu a osobnost jednotlivců byla prostě ohromující. Lidé se k ní hrnuli, aby získali své dokonalé portréty, které zvýrazňovaly jejich nejlepší stránky.

Ale co bylo tajemstvím jejího úspěchu? Nikdo nevěděl, jakým zázrakem Gabriela dokázala tvořit tak skvělé portréty. Když se jí jednou jedna zákaznice zeptala na její tajemství, Gabriela se s úsměvem podívala a odpověděla: "Je to jednoduché, milá. Mám tajný filtr, který odstraňuje všechny neposedné vrásky, fleky a nechtěné pupínky. Když stisknu spoušť, fotografie je automaticky upravena, aby všichni vypadali jako hollywoodské hvězdy!"




Lidé byli fascinováni touto odpovědí a nemohli se dočkat, až budou mít tu čest být vyfotografováni Gabrielou. Gabriela se nezaměřovala jen na krásu povrchu, ale chtěla zachytit i duši každého jednotlivce. Lidé se u ní cítili skutečně unikátní a důležití. Byla to magie, kterou Gabriela dovedla vyvolat svým uměním.

Gabriela nebyla jen portrétní fotografkou, ale také ženou s velkým srdcem. Věřila, že každý člověk má svou jedinečnou krásu, která nemusí být definována společenskými standardy. Její práce byla o tom objevovat a oslavovat tuto krásu. Tak Gabriela pokračovala ve svém uměleckém snažení, přinášejícím radost a sebevědomí lidem prostřednictvím svých portrétů. Její fotografie se staly symbolem autenticity a vnitřního lesku. A tak si každý, kdo měl tu čest být vyfotografován Gabrielou, odnesl nejen úžasnou fotografii, ale také pocit, že je jedinečný a krásný právě takový, jaký je.

Ať už jste modelkou nebo obyčejným člověkem, Gabriela vám ukáže, že ve vás je něco, co stojí za to objevit a vyjádřit. Její portréty jsou jako magické zrcadlo, které odhaluje skryté poklady v každém z nás.

************************

Všichni, kteří jste dočetli až sem, berte, prosím, tento článek s rezervou. Jedná se o fejeton. A fejeton, jak si možná pamatujete ještě ze školy, je publicistický útvar, ve kterém se autor vyslovuje k běžným tématům každodenního života. Vyjadřuje subjektivní hodnocení, bývá humorný, ironický nebo kritický. Důležitá je u fejetonu pointa.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

PORTRÉTNÍ FOTOGRAFIE - HEREC VIKTOR ANTONIO

Nedávno jsem Vám zde představila fotografie herce Filipa Antonio. A dnes pro změnu přináším fotografie jeho neméně úspěšného mladšího bratra Viktora Antonio. Viktor Antonio jako pětiletý vyhrál konkurz do muzikálu Děti ráje. V současnosti ho můžete vidět například v muzikálech Kocour v botách nebo Čas růží. Z filmů bychom mohli jmenovat Anděl Páně 2, Po strništi bos, Špunti na vodě nebo Pepa. Jsem moc ráda, že jsem Filipa, Viktora i jejich maminku, zpěvačku a herečku Ditu Hořínkovou měla příležitost fotografovat. A nesmím zapomenout samozřejmě ani na jejich pejska Bertíka. Byl to ten fotograficky nejposlušnější pes, kterého jsem kdy fotila. Stačí na něj zavolat jménem a ihned pózuje.

Jak se ženám líbilo fotografování?

A i dnes vám přináším video. Opět v něm tři ženy, Katka, Ilona a Veronika, povídají o svém fotografickém zážitku. Děkuji, že jste se mnou sdílely své pocity o focení, že jste se nebály mluvit před kamerou a díky tomu se i ostatní ženy mohou dozvědět, jaké pro vás focení bylo.

Co mi ženy prozradily o jejich pocitech při fotografování

Linda, Hedvika & Markéta .... tři ženy, které se v roce 2021 zúčastnily projektu 40krát 40plus. A co o něm říkají? To se dozvíte v tomto videu: Pokud o účasti uvažujete a chtěli byste vědět více podrobností, navštivte odkaz níže, kde naleznete všechny důležité informace. V případě zájmu pak vyplňte formulář, který na odkazu naleznete. Děkuji a těším se! 😉 https://www.portretygabriela.cz/40-krat-40-plus