Přeskočit na hlavní obsah

FOTOGRAFOVÁNÍ "NA ŽIVO"

Dvakrát do roka zaplní Měšťanskou besedu v Plzni ženy, aby se přišly nejen vzdělávat, ale také setkávat, odpočinout a sdílet společný den s ostatními. Na této akci, Excellentní žena, vládne vždy úžasná atmosféra. Na podzim proběhne již její 15. ročník, a to konkrétně 9. listopadu 2019. Společně s pořadatelkou celé akce, paní Annou Šperlovou, a s vizážistkou, paní Ivou Markovou, jsme pro všechny ženy připravily překvapení.



Jedna vybraná žena bude mít příležitost prožít speciální fotografování vytvořené speciálně pro konferenci Excellentní žena. Ráno proběhne krátké pozdravení publika. Poté si ji vezme do péče vizážistka Iva Marková, v jednání je i zapůjčení krásných společenských šatů. Následovně pak budu já mít tu čest ji fotografovat v prostorách Měšťanské Besedy v Plzni. Hned po focení vyberu pár nejlepších fotografií, ty upravím a ještě ten samý den během konference budou fotografie představeny publiku.

Abychom se s vybranou ženou měly příležitost lépe poznat a fotografování "na živo" proběhlo hladce, uskuteční se ještě před konferencí Excellentí žena seznamovací focení u mne ve fotostudiu. Zájemkyně tak získá jak studiové portéty, tak fotografie z krásných prostor Měšťanské Besedy. Zároveň by toto focení mělo být příjemným zážitkem a vzpomínkou na celý život.

Láká Vás vyzkoušet si toto fotografování? Případně znáte někoho, kdo by o tento zážitek měl zájem? Přihlásit se může jakákoliv žena, nezáleží na věku ani postavě.

Společně s informacemi k této výjimečné akci Vám přináším i zákulisní video z fotografování. Fotila se u mne právě paní Anna Šperlová, vizáž a asistenci během focení zajišťovala již zmíněná Iva Marková. Doufám, že Vás video navnadí. Těším se na Vaše přihlášky. A pokud se fotit nechcete, můžete se na konferenci přijít "pouze" podívat. Program bude jako pokaždé jistě velice bohatý a atmosféra příjemná.

Hlásit se můžete na tomto odkazu: https://www.explzen.cz/index.php?id=zena#foto

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

PORTRÉTNÍ FOTOGRAFIE - HEREC VIKTOR ANTONIO

Nedávno jsem Vám zde představila fotografie herce Filipa Antonio. A dnes pro změnu přináším fotografie jeho neméně úspěšného mladšího bratra Viktora Antonio. Viktor Antonio jako pětiletý vyhrál konkurz do muzikálu Děti ráje. V současnosti ho můžete vidět například v muzikálech Kocour v botách nebo Čas růží. Z filmů bychom mohli jmenovat Anděl Páně 2, Po strništi bos, Špunti na vodě nebo Pepa. Jsem moc ráda, že jsem Filipa, Viktora i jejich maminku, zpěvačku a herečku Ditu Hořínkovou měla příležitost fotografovat. A nesmím zapomenout samozřejmě ani na jejich pejska Bertíka. Byl to ten fotograficky nejposlušnější pes, kterého jsem kdy fotila. Stačí na něj zavolat jménem a ihned pózuje.

Jak se ženám líbilo fotografování?

A i dnes vám přináším video. Opět v něm tři ženy, Katka, Ilona a Veronika, povídají o svém fotografickém zážitku. Děkuji, že jste se mnou sdílely své pocity o focení, že jste se nebály mluvit před kamerou a díky tomu se i ostatní ženy mohou dozvědět, jaké pro vás focení bylo.

Co mi ženy prozradily o jejich pocitech při fotografování

Linda, Hedvika & Markéta .... tři ženy, které se v roce 2021 zúčastnily projektu 40krát 40plus. A co o něm říkají? To se dozvíte v tomto videu: Pokud o účasti uvažujete a chtěli byste vědět více podrobností, navštivte odkaz níže, kde naleznete všechny důležité informace. V případě zájmu pak vyplňte formulář, který na odkazu naleznete. Děkuji a těším se! 😉 https://www.portretygabriela.cz/40-krat-40-plus